10943790_10205029853900137_578030669771671780_n

Un manual de instructiuni ceva, macar o fisa a postului sau daca nici asta…macar asa niste repere! caci asa pe o scala neinventata, intr-o lume contorizata permanent, vreau sa stiu cam la ce nivel si punctaj de parinte sunt. Mr facebook ma lasa sa intuiesc ca sunt o persoana invizibila ca am asa pe la 500 de oameni cu care am dat mana si pe insta chiar mai putin. dupa numarul de puncte de amenda as zice ca-s un sofer bun. conform standardelor de la munca as crede ca sunt bineee! dupa cat ramane in farfurii zic ca nu moare lumea de foame cu mine pe langa.
dar ca mama…n-am reper! Si nu stiu cine are! mai mult decat ca mi se fac saptamanal zeci de complimente de catre fiica mea…dar pana la urma sunt singura ei mama:)) deci…unde e reperu??? ce te/ma/va face o mama buna?
asa ca am initiat un dialog:

io: mami, cum ai spune despre mine ca sunt, ca mama?
ea: esti cea mai buna mama din lume!
io: zici? dar cate alte mame ai cunoscut tu, de stii ca sunt cea mai buna mama din lume?
ea: pai daca eu pe tine te iubesc cel mai mult, inseamna ca esti!
io: dar ce fac eu pentru tine asa extraordinar?
ea: pai…faci cea mai buna mancare, ai cele mai bune idei, imi faci si din poftele mele…nu ma certi…
io: si daca te-as fi certat, pedepsit?
ea: auzi mami, am o colega la scoala, o stii, e Moni, ti-am mai spus eu de ea, e fata aceea simpatica cu ochii tristi si parul negru. pe ea o bate mama ei in fiecare zi! are bube pe fund. mi le-a aratat. dar stii? mi-a spus ca cel mai mult din lume o iubeste pe mama ei! deci, cred ca fiecare copil isi iubeste mama indiferent de ce cum e!
io: atunci iubita mea, cum ne mai dam noi seama, ca mame daca suntem bune sau nu cu voi!
ea: e simplu! trebuie doar sa fiti tot timpul bune, nu doar cu noi!
mai simplu de-atat nici ca se putea 😉

Written by admin