Sunt cu X de 6 ani si de 2 suntem casatoriti... ma gandesc ca daca tot am implinit 28 ani, nah... ne-am si terminat casa, avem joburi bunicele, sa facem un copil!
 say what? but why? adica ... nu ca n-ati fi frumosi, destepti si cu ceva experiente de viata, cu niscaiva cascaval, cu parinti la locul lor, cu cap pe umeri, poate si saritori, dar de ce? ce sta in spatele lui sa facem un copil? e un task ratacit prin telefon, un to do uitat pe un biletel intre facturi? unde e cu motivatia? cu implinirea?

pai ne bat la cap ai nostri, si ne apropiem de 30…

aaaah, pai daca va apropiati de 30, atunci explica tot! si mai ales daca mama zice...si nu numai a ta...e clar! TREBUIE SA FACETI UN COPIL! si grija la cand il programati sa fie compatibil cu tata fecioara, mama sagetator, bunica taur si fratele gemeni! ca TREBUIE SA SE INTEGREZE in familie copilu` si TREBUIE sa aveti pe cine sa va bazati ca va aduce o cana cu apa la batranete! ah, am uitat alegeti cu grija si anu insamantarii ca poate TREBUIE sa inscrieti copilul la ZA invatatoare, aia de-o stie tanti NUTI, ca TREBUIE sa invete bine copilul nu de alta da` TREBUIE sa aiba cineva grija de averea clanului la un moment dat, aka. minim 20 ani maxim 23, asta de cand TREBUIE sa se retraga parintii la pensie. si sa nu asteptati prea mult ca vine 30 peste voi si se reface greu abdomenul dupa sarcina, si cearcanele...oh, daaa, cearcanele raman mai mult in vizita...si TREBUIE sa folosesti o alta crema, ca sa nu spun ca e clar TREBUIE sa mananci mult mai sanatos ca TREBUIE sa inveti si copilu` bio.
 pfff am obosit eu de cati TREBUIE voi! bafta!
Written by admin